Taustalla vahva osaaminen ja välittäminen

Etusivu » Yritys

Yritys

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:n kunnossapidon, rakentamisen ja puhtaanapidon ammattilaiset ovat kaikki omien alojensa erikoistuneita vahvoja osaajia. Ohjenuoramme on aito välittäminen kiinteistössä asuvia, asioivia ja toimivia kohtaan. Työntekijöidemme osaamista täydentävät monipuoliset ja erikoiskohteisiinkin ulottuvat ajoneuvot, koneet ja välineet, jotka korjaamomme väki pitää kunnossa omassa huoltohallissamme. Tunnistamme toimenpiteitä vaativat asiat ennakkoon, ylläpidämme ja edistämme asukkaiden hyvinvointia ja viihtyvyyttä sekä seuraamme kohteita ulkopuolisin silmin, huolehtien niistä tarkasti.

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy kuuluu ja on ollut perustamassa valtakunnallista SH-Palveluverkko Oy:tä. SH-Palveluverkko järjestää jäsenilleen koulutusta, tapahtumia ja informoi kiinteistöhuollon ja siivouksen alalla tapahtuvista asioista esim. lakimuutoksista.

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Kotkan Kiinteistöpalvelu on PHM partneri – osa PHM Groupia. PHM Group on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Historia

Kotkan Kiinteistöpalvelun tarina alkoi 90-luvun alussa, jolloin Mikko Pirisen isä Olavi Pirinen toimi kiinteistöhuoltoyrittäjänä. Mikko oli mukana toiminnassa ja hän siirtyi yrityksen vetovastuuseen vuonna 1998 ostamalla isänsä liiketoiminnan.

Lue lisää

Kalusto

Tarjoamme käyttöönne huolletut ja toimintavarmat koneet ja laitteet, jotka normaalisti ovat kiinteistönhuollon käytössä sesonkiluonteisesti.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot