Me pidämme pihastasi hyvää huolta

Etusivu » Palvelut » Ulkoalueiden hoito

Ulkoalueiden ja pihan rakenteiden kattava hoito ja kunnossapito

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:n kattava ulkoalueiden huoltopalvelu toteutetaan ammattitaitoisen henkilökunnan voimin nykyaikaisella ja monipuolisella kiinteistönhuoltoon suunnitellulla kalustolla. Teemme ulkoalueiden huoltotöitä sekä kiinteistökohtaisten huoltosopimusten mukaisesti että erillisistä tilauksista.

Ulkoaluehuollon palveluita:

 • Ulkoalueiden puhtaana- ja kunnossapito
 • Kokonaisvaltainen kiinteistöjen talvikunnossapito
 • Kattolumien pudotus
 • Harjakonetyöt, piha-alueiden imulakaisut ja pesut
 • Sorapintojen pölynsidonta ja lanaukset
 • Sadevesijärjestelmien huolto: räystäskourujen ja kattokaivojen tarkistukset sekä puhdistukset, sadevesikaivojen tyhjennykset, salaojien tarkistukset ja puhdistukset
 • Viheralueiden ylläpito, saneeraus, rakentaminen ja suunnittelu
 • Puunkaadot
 • Koneurakointi monipuolisin laittein
 • Kaivinkonetyöt
 • Nostokorityöt
 • Muutot ja kuljetukset

Yleiset alueet ja kulkuväylät ja pihakiveykset

Pidämme huolta pihan yleisten alueiden siisteydestä. Siivoamme pihat ja tyhjennämme roska-astiat ja tuhkakupit. Syksyisin nostamme lehdet ja keväisin siivoamme pihat talven jäljiltä.

Kasvukaudella hoidamme pihan viheralueet. Leikkaamme nurmikot ja kitkemme istutusalueet. Teemme myös puiden ja pensaiden hoito-, siistimis- ja harvennusleikkaukset sekä pihapuiden kaadot. Teemme pihan pintamuotoilut, rakennamme salaojitukset ja asennamme patolevyt. Toimitamme tarvittaessa mullan, hakkeen ja kiviaineksen ja teemme maantosiirtotyöt ja massanvaihdot. Osaava tiimimme hoitaa myös pihakiveysten, portaiden ja muurien rakentamisen.

Lanaamme hiekkakäytävät ja puhdistamme sammaleet ja rikkakasvustot pois sidotuilta pinnoilta. Paikkaamme asfalttipihojen reiät ja huollamme kiveykset, korjaamme reunakiveykset ja asennamme aurausmerkit. Maalaamme myös pysäköintiruudut ja pysäköintikieltoalueet. Tarvittaessa toimitamme pihoille kulkuesteitä.

 

Pihan kalusteet ja rakenteet

Huollamme ja tarvittaessa kunnostamme kaikki pihan kiinteät rakenteet ja irtokalusteet. Asennamme uudet kalusteet ja välineet. Vaihdamme liikennemerkit ja asennamme liikennepeilit. Tarvittaessa poistamme käyttämättömiksi jääneet tai korjauskelvottomat välineet.

Harjakonetyöt

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:llä on sekä ulko- että sisäkäyttöön soveltuva lakaisu- ja harjauslaitteisto, jonka avulla puhdistuvat niin kadut, pihat, muut julkiset tilat kuin kokonaiset teollisuushallitkin. Tyypillisiin harjakonetöihimme kuuluvat muun muassa imulakaisut sekä muut pesut. Imulakaisu parantaa ilmanlaatua ja lisää yleistä puhtautta ja viihtyvyyttä. Pöly ja lika on tärkeää pitää kurissa, jotta hengitysilma kaduilla, piha-alueilla ja teollisuushalleissa säilyisi kelvollisena.

Hoidamme ulkotyöt monipuolisella kalustollamme, johon kuuluvat muun muassa:
Harjalaitteet, lakaisukoneet, lumiaurat, hiekoittimet, henkilönostimet

Lumityöt ja lumenpudotukset

Talvella seuraamme sääennusteita ja säätilannetta ympäri vuorokauden päivystävän meteorologin avustuksella; tavoitteenamme on tehdä lumityöt ja liukkaudentorjunta suotuisimpaan kellonaikaan. Kotkan sijainti meren rannalla tuo omat haasteensa, varsinkin silloin kun meri on auki. Tavoitteemme on pitää asiakkaidemme pihat, parkkitilat ja kulkuväylät esteettöminä ja kulkukelpoisina. Lumityöt hoidetaan sekä erillisen käsityölumiryhmän (mm. portaat, oven edustat, tuuletustelineet), että konetyölumiryhmän voimin. Tarvittaessa pudotamme lumet kiinteistöjen katoilta ammattitaidolla. Lumenpudotus kannattaa antaa ammattilaisen huoleksi, sillä meillä on käytössämme asianmukainen kalusto ja kokenut henkilökunta, jotka hoitavat vaativatkin lumenpudotukset turvallisesti.

Liukkauden torjunta

Liukkaiden tienpintojen hiekoitus pidon parantamiseksi on turvallisuuskysymys. Rannikkoalueen sään erityispiirteiden johdosta liukkauden torjuntaan tulee kiinnittää erityistä huomiota pääasiallisella toimialueellamme Kymenlaaksossa. Kaikki käytössämme olevat koneet ja kaluston löydät kalustoluettelostamme.

Tutustu kalustoomme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot