Siivouspalvelut yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille

Etusivu » Palvelut » Siivouspalvelut

Siivoukset kaikenkokoisille Kymenlaakson yrityksille

Palvelukokonaisuutemme kattaa taloyhtiöiden, liiketilojen ja teollisuuskohteiden siivouspalvelut. Puhtaat porraskäytävät ja yhteiset yleiset tilat lisäävät asukasviihtyvyyttä taloyhtiössä ja siistit työ- ja toimitilat ovat yrityksen käyntikortti. Pintojen säännöllinen puhtaanapito takaa pinta-materiaaleille pidemmän elinkaaren, pitää sisäilman puhtaampana ja vaikuttaa myös työturvallisuuteen.

Siivoojillamme on käytössään nykyaikaiset työvälineet, jotka huolletaan ja pestään omassa pesulassamme. Huolehdimme puhtaudesta noudattaen aseptista työjärjestystä, joka ehkäisee haitallisten mikrobien leviämistä. Pyrimme poistamaan lian ja epäpuhtaudet niiden levittämisen sijaan ja kannamme vastuun puhtaista työvälineistä. Huollamme ja pesemme työvälineemme omassa pesulassamme.

Siivouspalvelut  – palvelemme muuan muassa näin:

 • kiinteistöjen ja liiketilojen perus- ja ylläpitosiivoukset
 • rakennusten loppusiivoukset
 • muuttosiivoukset
 • erikoissiivoukset
 • desinfiointi
 • otsonointi

Siisti taloyhtiö – viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö

Siistit, puhtaat tilat ovat viihtyisät, lisäävät turvallisuutta ja ylläpitävät kiinteistön arvoa. Yrityksemme peruspalveluihin kuuluu kerrostalojen rappukäytävien siivous, perus- ja ylläpitosiivoukset. Käytämme työssämme moderneja, hiljaisia laitteita ja ympäristöystävällisiä puhdistus- ja suoja-aineita. Kalustomme avulla yllämme puhdistamaan myös haastavia kohteita, kuten korkealla olevia ikkunoita tai huoltoramppeja. Kiinteistösiivous yhdistettynä huolelliseen kiinteistön huoltoon ja on taloudellinen ja kiinteistön arvoa ylläpitävä ratkaisu. Siivous- ja huoltotiimin välillä on jatkuva vuoropuhelu, jonka vuoksi kiinteistössä havaittuihin mahdollisiin muutoksiin pystytään tarttumaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. 

Vuokraamme asiakkaillemme tehokkaita siivouskoneita esimerkiksi taloyhtiön talkoisiin. Vuokraamme esimerkiksi painehuuhtelulaitetta tekstiilien puhdistukseen, otsonaattoria hajun poistoon ja höyrypesuria, jolla voi vaikkapa pestä taloyhtiön saunatilat. Höyrypesuri irroittaa rasvan, levän ja homeen ja tuhoaa bakteerit. 

Siisti koti, parempi mieli

Kotisiivouspalvelumme on nimeltään Kotkan Kotisiivous. Reippaat ja ahkerat työntekijämme taitavat niin kotisiivouksen, mattojen tamppauksen kuin ikkunanpesunkin. Ehdottomasti suosituin palvelumme on nimeltään viikonloppusetti. Olipa kyse sitten kertaluontoisesta kotisiivouksesta tai sopimuspalveluista, pyrimme aina jättämään käynnillämme taatusti puhdasta jälkeä. Muistathan, että kotisiivous kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Voit laskea hinta-arvion kotisiivouksesta täällä. Kotisiivouslahjakortti on aina mieluisa lahja kenelle tahansa, voit tutustua vaihtoehtoihimme täällä. Siisti koti, parempi mieli.

Arvonlisäverottomat palvelut

Arvolisäverottomat palvelut on tarkoitettu henkilöille, jotka iästään, heikkokuntoisuudestaan tai sairaudestaan johtuen eivät selviydy arkipäiväisistä askareista, esim. vanhukset ja heikkokuntoiset. Lisäksi tätä palvelua voi saada henkilöt, jotka vammasta, vammaisuudesta tai toipiluudestaan johtuen eivät selviydy arkipäivän askareistaan. Lisätietoa ja tietoa siitä, kuka on oikeutettu tähän palveluun, saat oman kuntasi sosiaalihuollon vastuuviranomaiselta. Arvonlisäverottomia palveluita ovat mm.:

 • siivouspalvelut: esim. viikkosiivoukset, suursiivoukset ja erikoispuhdistukset, mm. ikkunanpesut

 • kotityöpalvelut: esim. aterioiden valmistaminen, pyykinpesu ja pyykkihuolto, lumenluonti tai nurmenleikkaus, pensasaidan leikkaus ja lemmikkien ulkoiluttaminen

 • asiointipalvelut: esim. ruoka- ja muiden ostosten tekeminen, asioiden hoitaminen

Kotkan Kotisiivous on kunnan sosiaaliviranomaisten hyväksymä palveluntuottaja arvolisäverottomille palveluille. Näillä tarkoitetaan kotityö- ja kotityön tukipalveluita, ei varsinaisia sosiaalipalveluja (esim. hoiva- tai kuntoutuspalveluja).

Kotkan Kotisiivouksen kotisivuilta löydät lisätietoja kotisiivouspalveluistamme Tilaa kotisiivouslahjakortti sukulaiselle tai ystävällesi Pyydä tarjous kotisiivouksesta!

Huom! Kotkan Kotisiivouksen sähköpostiosoite on muuttunut, uusi sähköpostiosoite on kotisiivous@kotkankiinteistopalvelu.com.

Kotkassa suosituimpia palveluitamme ovat olleet:

 • viikonloppusetti

 • viikkosiivoukset
 • ikkunanpesut, saunatilojen puhdistukset

 • suursiivoukset

 • huonekalujen, esim. sohvien puhdistukset

Kotkan Kotisiivous palvelee Kotkan, Haminan ja Pyhtään alueella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot