Paikallista ja laadukasta palvelua

Etusivu » Palvelut » Remontointi

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy remontoi ja rakentaa

Kotkan Kiinteistöpalvelu oy on tarjonnut remontoimisen ja rakentamisen palveluita yrityksen perustamisesta, vuodesta 1998 lähtien. Toteutamme huoneistoremontit, sisäilmakorjaukset ja märkätilojen remontoinnit. Lisäksi tarjoamme taloyhtiöille ja kiinteistöille niiden kuntoa ja arvoa nostavia remontteja. Tällaisia ovat mm. parvekeremontit, maalaukset, laatoitukset ja elementtisaumaukset. Työnjohtaja Antti Virtasen 20 henkilön tiimiin kuuluu maalareita, timpureita, märkätilarakentajia ja metallitöiden taitajia, joilla kaikilla on vankka kokemus erilaisista korjaustöistä. Remonttipalvelutiimi tekee yhteistyötä Kotkan Kiinteistöpalvelun LVI-, sähkö- ja ulkoaluetiimien kanssa ja saa yrityksen muilta osastoilta tukea tarvittaessa.

Remontointi – palvelemme muun muassa näin:

 • huoneisto- ja keittiöremontit
 • maalaukset
 • laatoitukset
 • tapetoinnit
 • kalusteasennukset
 • sisäilmaremontit
 • märkätilaremontit
 • VTT-sertifioidut vesieristystyöt
 • porraskäytävien ja kattojen maalaukset
 • parveke- ja julkisivuremontit
 • rakennamme autokatokset, piharakennukset, terassit ja muut ulkotilarakenteet

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen remontointi

Huoneistoremonttien lisäksi tarjoamme taloyhtiöille ja kiinteistöille koko kiinteistöä kunnostavia ja sen arvoa nostavia remontteja. Tälläisiä ovat mm. parvekeremontit, maalaukset sekä laatoitukset ja kevyet julkisivuremontit, kuten julkisivumuuraukset ja elementtisaumaukset. Modernisoimme yhteiset tilat tai saunaosastot esim. uudistamalla paneloinnit ja lauteet tai tarvittaessa teemme koko saunaosastolle peruskorjauksen. Porraskäytävien maalauksella kohotetaan koko taloyhtiön yleisilmettä.

Rakennusprojektit

Meiltä löytyy rakentamisen ammattilaiset ja asianmukainen kalusto toteuttamaan suunnitelmienne mukaisia monipuolisia rakennusprojekteja. Rakennustiimimme rakentaa taloyhtiöiden piharakennukset, kuten aidat, varastot ja jätekatokset. Tarvittaessa rakennamme autotallit ja -katokset. Taloyhtiön piha-alueen viihtyvyyttä lisäävät rakentamamme terassit ja grillikatokset. Rakennus- ja remontoititiimimme palvelee paitsi Kotkassa ja Kouvolassa, myös Haminassa ja Pyhtäällä.

Remontointii ulkona, piharemontit

Kodin pintaremontit ja rakennuspalvelut yksityisille asiakkaille

Kodin ilme uudistuu hetkessä pintaremontilla, esimerkiksi tapetoinnilla tai maalauksella, tai kun muovimaton tilalle asennetaan parketti tai laminaatti. Remontointi lisää asumisviihtyvyyttä ja nostaa huoneiston arvoa. Tämän lisäksi remontointiryhmältämme voi tilata erilaisia rakennusprojekteja, kuten esimerkiksi autokatoksen tai piha-aidan rakentamisen. Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:n rakennus- ja remontointitiimi tekee huoneistoremontit yksilöityinä tai avaimet käteen-palveluna.

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit

Keittiön viihtyvyys ja ennen kaikkea sen toimivuus tekevät arjesta helpomman. Teemme keittiöremontit alusta loppuun kaikkine työvaiheineen aina purkutöistä kalusteasennuksiin ja loppusiivoukseen. Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:n ammattilaisilta saat myös tarvittavat sähkötyöt ja putkityöt keittiöremonttiisi. Keittiöremontin yhteydessä on myös mahdollista uusia sähkölaitteet sekä lisätä vaikkapa pistorasioiden määrää tai vaihtaa niiden sijaintia. Kylpyhuoneremontteihin saat meiltä kaikki tarvittavat työt aina purkutöistä VTT-sertifioitujen vesieristystöihin ja laatoitustöistä loppusiivoukseen. Teemme keittiö- ja kylpyhuoneremontteja joustavasti Kymenlaakson alueella, Kotkassa, Kouvolassa, Haminassa ja Pyhtäällä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot