Paikallisesti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti

Etusivu » Palvelut » Kiinteistöhuolto

Monipuoliset kiinteistöhuollon palvelut

Saat meiltä Kotkan Kiinteistöpalvelusta monipuoliset kiinteistöhuollon palvelut yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kiinteistöjen huolto-, siivous- ja ylläpitopalveluita, esimerkiksi erilaisia säännöllisiä kiinteistöjen huoltotoimenpiteitä, vikakorjauksia, tilojen siivouksia ja ulkoalueiden ja pihojen hoitoa. Edellisten lisäksi tarjoamme lisäpalveluita, kuten korjaus- ja remontointitöitä, vahanpoistoa, tilojen suursiivousta tai ikkunoiden pesuja. Tarjoamme myös teknisiä palveluita, jotka liittyvät kiinteistöjen tekniseen ylläpitoon, parantamiseen ja kunnostukseen. Tällaisia palveluita ovat mm. lämmitykseen, ilmanvaihtoon ja ilmastointiin liittyvät palvelut, putkityöt, sähkötyöt ja pienimuotoinen rakentaminen.

Huoltosopimus

Kiinteistöhuoltosopimuksessa määritellään asiakkaan kanssa kaikki kiinteistössä suoritettavat toimenpiteet ja eri työtehtävien taajuus tai tavoitetaso. Huoltosopimus räätälöidään kullekin asiakkaalle sopivaksi, kiinteistön tarpeita vastaavaksi. Kaikki toimenpiteet kirjataan sähköiseen huoltokirjaan, joka on osa sähköistä toiminnanohjausjärjestelmää. Sähköisen huoltokirjan avulla on helppo seurata kiinteistössä suoritettavia huoltotoimenpiteitä.

Sähköinen toiminnanohjaus

Käytössämme on moderni sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä. Se nostaa huoltokirjan mukaiset kausi- ja vuosihuollot työtilauksiksi. Siten eivät esim. harvemmin toistuvat työt pääse unohtumaan. Sähköinen toiminnanohjaus nopeuttaa työtehtävien hoitamista monellakin tapaa. Työtilaukset siirtyvät suoraan kiinteistöhuoltajien mobiililaitteisiin ja palveluita voidaan tuottaa tehokkaammin asiakkaalle, kun aikaa ei mene turhaan selvitystyöhön. Esimerkiksi rakennukseen liittyvät erikoistiedot tai joku akuutissa huoltotilanteessa olennainen informaatio voidaan kirjata järjestelmään valmiiksi. Sähköinen toiminnanohjaus helpottaa myös tiedon dokumentointia. Järjestelmän kautta esimerkiksi työselosteet, laskut ja raportit jäävät (tietosuoja ja lain säätämät säilytysajat huomioon ottaen) dokumentoidusti talteen, josta ne voidaan helposti tarvittaessa tarkistaa. 

Korttelitalkkari™

Korttelitalkkari™ on 3-5 kiinteistön yhteinen talonmies, joka huoltaa ja valvoo kiinteistöjä sekä opastaa ja neuvoo asukkaita.
Hänen työtehtäviinsä kuuluvat kiinteistön kunnon ylläpitoon liittyvät tehtävät. Kiinteistön omana talonmiehenä hän tekee erilaisia korjaus- ja huoltotöitä taloyhtiön yhteisissä tiloissa: esim. korjaa vuotavan hanan ja vaihtaa lamput. Siivouksen ja ulkoalueiden huollon taloyhtiössä hoitaa yrityksemme siivous- ja ulkoalueosaston ammattilaiset. Korttelitalkkarin™ työaika on arkisin klo 7.00-15.00. Muina aikoina kiinteistön huollosta vastaa päivystäjä numerossa 0500 607350. Päivystys hoitaa sellaiset työt, joiden siirtämien aiheuttaisi vaaraa, vahinkoa tai lisävahinkoa.

Lue lisää Korttelitalkkarin™ palveluista!

Kiinteistöhuoltopalvelut – palvelemme muun muassa näin!

  • rakennuksen, yleisten tilojen ja asuinhuoneistojen tekninen ylläpito
  • piha-alueiden siisteydestä huolehtiminen
  • kiinteistö- ja liiketilasiivoukset
  • kiinteistötekniikan ylläpito
  • LVI-asennukset, säätölaitteiden asennukset ja korjaukset
  • päivystys

PHM Digital
Verkkopalvelumme antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille, isännöitsijälle ja kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien tahojen kesken.
Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot