Yrityksen tarina alkoi 90-luvun alussa

Etusivu » Yritys » Historia

Historia

Kotkan Kiinteistöpalvelun tarina alkoi 90-luvun alussa, jolloin Olavi Pirinen toimi Kotkassa kiinteistöhuoltoyrittäjänä. Mukana toiminnassa oli tuolloin myös Mikko, joka siirtyi yrityksen vetovastuuseen vuonna 1998 ostamalla isänsä liiketoiminnan.

”Aloitimme isäni perustamassa yrityksessä noin viiden työntekijän voimin. Silloin yritys oli hyvin pieni kiinteistönhuoltoyritys, voisi ajatella enemmän sellaisena talonmiestyyppisenä toimintana. Lähdin opiskelemaan yrittämistä ja pikkuhiljaa aloimme kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaa sekä toimimaan ammattimaisemmin. Vuosien varrella on tullut tehtyä alan työtä laidasta laitaan aina siivouksesta lumitöihin. Tämä on ollut hyvin opettavaista”, kertoo Mikko Pirinen yrityksen polusta.

Kotkan Kotisiivous ja Haminan Talonmiespalvelut

Vuonna 2011 yritykselle perustettiin aputoiminimi, kotisiivouksiin keskittyvä Kotkan Kotisiivous ja vuonna 2012 yritykselle perustettiin toinen toimipiste Haminaan, Haminan Talonmiespalvelut. Yrityksen vahva sopimusasiakaskanta on säilynyt ja kasvanut tasaisesti vuosien aikana ja muodostaa liiketoiminnalle tärkeän perustan. Lisäksi liiketoimintaa on kehitetty lisäpalveluiden osalta. Yritys tarjoaa tällä hetkellä asiakkailleen teknisen kiinteistöhuollon, LVI- ja sähkötyö-, remontoinnin ja rakentamisen palveluita sekä ulkoalueiden hoitoa ja siivouspalveluita.

160 ammattilaista palvelee Etelä-Kymenlaakson alueella

Tänä päivänä Kotkan Kiinteistöpalvelu yrityksen noin 160 ammattilaista palvelee Etelä-Kymenlaakson alueella noin 600 asiakasta. Vuoden 2015 omistusjärjestelyjen jälkeen pääomistus Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:stä siirtyi pohjoismaisen kiinteistöpalvelukonserni PHM Groupin haltuun, mutta yhtiön kotipaikka on edelleen Kotka. Mikko Pirinen johtaa edelleen toimintaa paikallisesti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot