Sähkötöiden ammattilaiset palveluksessasi

Etusivu » Palvelut » Sähkötyöt

Sähköalan asiantuntijat palveluksessanne

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:n sähkötiimi toteuttaa sähköasennukset kaikenlaisissa kohteissa, aina asunto-osakeyhtiöistä yrityskiinteistöihin ja teollisuushalleihin. Työskentelemme Kymenlaakson alueella, myös Kouvolassa, Haminassa ja Pyhtäällä.

Perinteisten sähkötöiden, kuten huoltojen, korjausten ja asennusten lisäksi autamme löytämään energiaa säästäviä sähköratkaisuja. Esimerkiksi fiksu valaistussuunnittelu säästää sekä energiaa, että huoltokertoja. Tästä hyvä esimerkki on ulko- ja porraskäytävävalaistuksen vaihtaminen led-valaisimiin.

Sähkötiimillämme on käytössään omat huoltoautot, joista löytyy sähkötöihin tarvittavat työkalut ja varaosat, sekä kätevä kalusto esim. korkealla sijaitsevien kohteiden huoltamiseen. Kuulumme Tukesin sähköurakointirekisteriin. Asentajillamme on voimassaolevat sähköturvallisuustutkinnot ja yrityksellämme on ST2-pätevyys (1000 V/1000 A).

Sähkötyöt – palvelemme muun muassa näin!

  • kiinteistöjen sähkökorjaukset ja uudisasennukset
  • pääkeskusten huolto
  • piharasioiden asennus ja huolto
  • lämpökamerakuvaukset, ennakoiva vian haku
  • IV-huollot
  • sähkömoottorikäytöt

Ulkoaluieden sähkötyöt

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:n ammattitaitoiset sähkömiehet toteuttavat sähkötyöt niin sisällä kuin ulkonakin. Ulkona tehtävät sähkötyöt vaativat paikalle sähköalan ammattilaisen, sillä ulkoilma asettaa sähkötöille monenlaisia haasteita. Ulkona tehtäviä sähkötöitä ovat mm. ulkovalaistusten asennukset ja korjaukset sekä autojen lämmitystolppien asennukset ja vaihdot.

Lämpökamerakuvaukset 

Ammattilaisten toteuttama lämpökamerakuvaus paljastaa sähkökeskuksen puutteet ja mahdolliset riskikohdat. Sähkökeskusten piilevät viat, kuten löyhät liitokset, on hyvä havaita mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin säästetään korjauskustannuksissa. Säännöllisillä lämpökamerakuvauksilla voidaan ehkäistä riskejä ja parantaa paloturvallisuutta. Me hoidamme lämpökamerakuvaukset ammattitaidolla kaikenlaisissa kiinteistöissä – kuten asunto-osakeyhtiöissä ja teollisuuskiinteistöissä.

 

Lämpökamerakuvaus on nopea tapa ennakoida vikoja

Lämpökamerakuvauksella saadaan selville mahdolliset lämpövuodot ja kosteuden tiivistymisen rakenteisiin pintoja rikkomatta. Sen avulla voidaan paikantaa esimerkiksi rakenteiden sisään asennetut vesi- ja lämpöjohdot ja niiden vuodot ja selvittää lämpötilat.

Lämpökamerakuvaus auttaa paikantamaan nopeasti myös ongelmat sähkölaitteissa ja esim. sähkökeskuksissa. Vialliset komponentit, oikosulut ja löyhät liitokset voivat aiheuttaa yllättäviä ja pitkäkestoisiakin käyttökatkoksia ja ne saattavat aiheuttaa tulipalon vaaran. Säännöllisillä lämpökamerakuvauksilla voidaan siten ehkäistä riskejä, henkilövahinkoja ja parantaa paloturvallisuutta sekä säästää kustannuksissa, kun ongelmat havaitaan riittävän ajoissa.

Lämpökamerakuvaus on helppo ja nopea tutkimusmenetelmä, mutta se on tärkeää suorittaa pätevän asiantuntijan toimesta. Jos esim. kuvausolosuhteita ja niiden vaikutusta ei ole riittävän tarkasti otettu huomioon, voi maallikko tehdä hyvinkin erilaisia ja jopa virheellisiä päätelmiä. Tälläiset virhetulkinnat voivat koitua kalliiksi, jos aletaan purkamaan ja taas kokoamaan tai rakentamaan turhaan. Kuvauksesta saadaan alustavat tulokset jo paikanpäällä, mutta niistä laaditaan aina kirjallinen raportti kuvineen ja toimenpidesuosituksineen asiakkaalle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot