Pihojen ammattilainen palveluksessasi

Etusivu » Palvelut » Viherrakentaminen

Viherrakentaminen

Viherpalveluihimme kuuluu pihojen ylläpito-, saneeraus- ja rakennustyöt sekä sopimus- että tilaustöinä. Ylläpitotehtäviin kuuluvat nurmikoiden leikkaus, istutusalueiden hoito sekä pensaiden ja puiden hoito-, siistimis- ja harvennusleikkaukset. Teemme myös pihapuiden karsintaa sekä puunkaatoja ja tarvittaessa haemme puulle kaatolupaa.

Hoidamme kiinteistöpihojen kasvillisuuden irti rakennuksista ja rakenteista. Mikäli oksien leikkaaminen ei riitä, poistamme liian lähelle rakenteita istutetut kasvit.

Pihan toimintojen kehittämisessä ja uudisrakentamisessa tarjoamme ammattitaitoista apua pihan suunnitteluun. Mikäli koko pihaa ei ole tarvetta suunnitella, voidaan tehdä pieni osa-aluesuunnitelma esimerkiksi julkisivun tai leikkipaikan osalta.

Palvelemme muun muassa näin:

  • pihakatselmukset ja suunnittelu
  • viheralueiden ylläpito
  • viheralueiden saneeraus ja rakentaminen
  • maanrakennustyöt

Yhteystiedot:

Sara-Sofi Cederberg, puh. 050 594 4020 Viherpalvelut, työnjohtaja ja puutarhuri.

Viheralueiden saneeraus ja rakentaminen

Pihan tulee elää käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Mikäli piha ei vastaa tarkoitustaan tai alkaa olla käyttöikänsä päässä, on aika saneerata. Pihan toimintojen muuttaminen ja kalusteiden uudistus, uuden nurmikon perustaminen tai vanhan pensasryhmän alasleikkaus ja hakkeen lisääminen uudistavat pihaa pienellä vaivalla.

Toteutamme myös pihan uudisrakentamisen alusta loppuun. Ammattitaitoiset koneenkuljettajat hoitavat maansiirrot ja massanvaihdot. Rakennamme kiveykset, muurit ja portaat sekä muut pihan rakenteet. Istutamme myös uudet nurmikot ja kasvillisuuden.

Teemme myös pihan sähkötyöt, kuten pihavalaistuksen ja pysäköintialueiden lämmitystolppien asennuksen.

Kivirakentaminen

Kivityötiimimme tarjoaa asiakkaillemme pihakiveysten ja rakenteiden kokonaisurakointia materiaaleineen. Tarvittaessa suunnittelemme koko kohteen uudelleen tai saneeraamme vanhan kiveyksen. Tyypillisiä taloyhtiöiden kivitöitä ovat oleskelualueiden, jalankulkuväylien, jätepisteiden ja ovien edustojen kiveäminen. Kiveysten lisäksi asennamme mm. reunakivet ja sokkelinvieruskivet, korjaamme pihan kaadot sekä rakennamme sadevesikourut, muurit ja portaat.

Kivetty pinta on paitsi edustavan näköinen, myös käytännöllinen. Sen puhtaanapito on helppoa ja esim. hiekan kulkeutuminen sisätiloihin vähenee. 

Kivityörakentamisen palvelut:

  • betoni- ja luonnonkivirakentaminen
  • kiveykset, laatoitukset, muurit ja portaat
  • pintavesien kaadot, kaivot ja salaojitukset
Remontointii ulkona, piharemontit

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot