Pihakahveja ja muuta toimintaa ikäihmisille

Olemme yhteistyökumppanina mukana STEA:n rahoittamassa Iloa Päivään-hankkeessa. Sen tarkoituksena on vähentää Kotkan alueen työttömänä eläköityneiden tai kohta eläköityvien yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. Hankkeen päämuodot ovat ryhmätoiminta, kotikäynnit ja puhelintyö, sekä verkostotyö yhteistyötahojen kanssa.

Iloa Päivään -hankkeen toteuttaa Koskenrinne Ry yhteistyössä Kotkan kaupungin, Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli Ry:n, Kotkan Korttelikotiyhdistys Ry:n ja Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:n kanssa. Hanke on käynnistynyt huhtikuussa 2024. Se on kolmivuotinen ja kestää vuoteen 2026. 

Aloitamme yhteistyön hankkeen parissa auttamalla heinäkuun pihakahvihetkien järjestämisessä. Pihakahvien tarkoituksena on ilahduttaa taloyhtiön asukkaita ja kertoa heille Iloa Päivään -hankkeesta. Jaamme asiakastaloyhtiöidemme ilmoitustauluille esitteet hankkeesta ja pihakahveista ja halukkaat taloyhtiöt (niiden isännöitsijät, hallitusten puheenjohtajat tai asukkaat) voivat suoraan olla yhteydessä hankkeen yhteyshenkilöihin pihakahvien järjestämiseksi. Tämän pienen, mutta usealle ikäihmiselle varmasti päivää piristävän asian järjestämiseen riittää asukkaiden innokkuus, minimimäärää osallistujille ei ole.

Voit tutustua Iloa Päivään -hankkeen esitteeseen ja jos haluat, tulostaa taloyhtiösi seinälle hankkeen yhteystietolapun ja pihakahviesitteen. Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot