Kevätsiivouksen mestarit

Ikkunoiden pesu on kevään takuuvarma klassikko. Mutta tiedätkö, mistä kaikesta muusta tulisi juuri nyt huolehtia taloyhtiöissä? Avullamme ajankohtaiset siivoustyöt järjestyvät kerralla maaliin: hyvällä asenteella, timanttisella työjäljellä ja mahdollisimman vähin häiriöin.

Kevät keikkuen tulevi, viitataan usein Suomen kevään vaihteleviin sääolosuhteisiin. Satoi, paistoi tai tulipa pieni takatalvikin, osaavien siivousammattilaisten käsissä taloyhtiösi on pian valmis kevääseen ja kesään. Hyvin suunnitellut ja aikataulutetut kevättyöt etenevät aina onnistuneesti maaliin.

Kevätsiivouksen top 4

1. IKKUNAT

Kevätaurinko paljastaa armottomasti ikkunoiden pintaan kertyneet katu- ja siitepölyt. Niiden puhdistaminen onkin ensiarvoisen tärkeää, sillä kirkkaat ikkunat ovat merkittävä osa koko taloyhtiön siisteyttä. Ammattitaitoiset ikkunanpesijät tekevät työnsä huolellisesti ja aikataulussa pysyen, asukkaita häiritsemättä.

2. PARVEKKEET

Kun säät lämpenevät, parvekkeet muuntautuvat viihtyisiksi kesäkeitaiksi. Ennen sitä ne kaipaavat kuitenkin perusteellista puhdistusta pitkän talven jälkeen. Parvekkeiden perussiivous on tehokas keino hyvästellä sinne kuukausien mittaan kertyneet epäpuhtaudet. Etenkin yhteiset parveketilat tai terassit kannattaa puunata kuntoon taloyhtiön toimesta.

3. PYÖRÄVARASTOT

Juuri nyt on erinomainen hetki saatella myös pyörävarasto kevätkuntoon! Perussiivouksella varastosta saadaan putipuhdas ja kevään fillarisesonki on mukavampi aloittaa. Samalla on mahdollista karsia varastoon hylätyt pyörät ja muut tavarat ja tehdä tilaa aktiivikäytössä oleville menopeleille. Hyllyjen ja pyöräkoukkujen asentaminen tilaan tekee pyörävarastosta helppokäyttöisemmän ja pitää sen varmemmin siistinä.

4. SISÄÄNTULOT

Keväällä siivoojien työmäärä kasvaa, sillä rapaa ja hiekoitussepeliä kantautuu kengissä rappukäytävään. Kosteutta ja kuraa sitovat matot sekä rappurallit sisääntuloissa ovat tehokas keino lisälian taklaamiseen. Niiden avulla estetään hienon kiviaineksen pääsyä sisälle ja saadaan näin lattiapinnat pysymään parempina.

Harva tulee ajatelleeksi, että hyvät rappurallin harjat ja kunnon matot rappukäytävässä voivat säästää huomattavasti kustannuksia. Rappuralli estää katujen keväisen kiviaineksen kantautumisen kengissä rappukäytävään. Se on tärkeää, sillä esimerkiksi hissin oviuriin kulkeutuneet sepelit saattavat kiilautua hissiovien alle, naarmuttaa niitä ja jopa pysäyttää hissin toiminnan kokonaan. Tällöin paikalle on kutsuttava korjaaja, josta aiheutuu taloyhtiölle lisäkustannuksia. Suosittelemmekin varmistamaan viimeistään nyt, että kaikkien sisäänkäyntien rappurallit ovat kunnossa.

Osaavat kevääntekijät

Meille kaikki edellä mainittu tekeminen onnistuu varmoilla otteilla. Huolehdimme ammattitaidolla kaikista kevään siivoustöistä ja varmistamme, että ajankohtaiset asiat ovat taloyhtiössäsi parhaalla mahdollisella tolalla. Kysy meiltä lisää!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot