Tee sähköinen VIKAILMOITUS

Sähkötyöt

Sähköalan asiantuntijat palveluksessanne

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:n sähköasiantuntijat toteuttavat monipuoliset sähköasennukset kaikenlaisissa kohteissa – aina asunto-osakeyhtiöistä yrityskiinteistöihin ja teollisuushalleihin. Sähkötiimimme työskentelee joustavasti Kymenlaakson alueella, myös Kouvolassa, Haminassa ja Pyhtäällä.

Perinteisten sähkötöiden, kuten huoltojen, korjausten ja asennusten lisäksi autamme taloyhtiötäsi löytämään energiaa säästäviä sähköratkaisuja. Esimerkiksi fiksu valaistussuunnittelu säästää sekä energiaa, että huoltokertoja. Tästä hyvä esimerkki on taloyhtiönne ulko- ja porraskäytävävalaistuksen vaihtaminen led-valaisimiin. Sähkötiimillämme on käytössään omat huoltoautot, joista löytyy juuri sähkötöihin tarvittavat työkalut ja varaosat, sekä kätevä kalusto esim. korkealla sijaitsevien kohteiden huoltamiseen. Kuulumme Tukesin sähköurakointirekisteriin. Asentajillamme on voimassaolevat sähköturvallisuustutkinnot ja yrityksellämme on ST2-pätevyys (1000 V/1000 A).

Lämpökamerakuvaukset ja vikojen ennakointi

Ammattilaisten toteuttama lämpökamerakuvaus paljastaa sähkökeskuksen puutteet ja mahdolliset riskikohdat. Sähkökeskusten piilevät viat, kuten löyhät liitokset, on hyvä havaita mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin säästetään korjauskustannuksissa. Säännöllisillä lämpökamerakuvauksilla voidaan ehkäistä riskejä ja parantaa paloturvallisuutta. Me hoidamme lämpökamerakuvaukset ammattitaidolla kaikenlaisissa kiinteistöissä – kuten asunto-osakeyhtiöissä ja teollisuuskiinteistöissä.

Ulkoalueiden sähkötyöt

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:n ammattitaitoiset sähkömiehet toteuttavat sähkötyöt niin sisällä kuin ulkonakin. Ulkona tehtävät sähkötyöt vaativat paikalle sähköalan ammattilaisen, sillä ulkoilma asettaa sähkötöille monenlaisia haasteita. Ulkona tehtäviä sähkötöitä ovat mm. ulkovalaistusten asennukset ja korjaukset sekä autojen lämmitystolppien asennukset ja vaihdot.

Tarjoamiamme sähköasennuksia ovat muun muassa:

  • Valaisimien asennukset, korjaukset ja huollot

  • Valokytkimien asennukset, korjaukset ja huollot

  • Pistorasioiden asennukset, korjaukset ja huollot

  • Valaisimien modernisoinnit LED-tekniikkaan

  • Sähköpääkeskusten huollot

Pyydä tarjous sähkötöistä!

Sähkötyöt – palvelemme muun muassa näin!

  • Sähköasennukset, -korjaukset ja -huollot
  • Sähköpääkeskusten huolto ja lämpökamerakuvaukset, esim. ennakoiva vian haku
  • Pihojen sähkötyöt, esim. piharasioiden asennus ja huolto
  • Valaistussuunnittelu, esim. turvallisemmat pihavalot
  • Valaistuksen modernisointi, esim. LED-valaistukset

Pätevät sähköasiantuntijat palveluksessasi! 

pihojen sähkötyöt