Tee sähköinen VIKAILMOITUS

Kiinteistöhuoltopalvelu

Monipuoliset kiinteistöhuollon palvelut

Tarjoamme kaikenlaiset kiinteistöhuollon palvelut aina teknisen kiinteistöhuoltopuolen töistä – kuten LVI- ja IV-töistä – ulkoalueiden hoitotöihin, sähkötöihinsiivouspalveluihinjaremonttitöihin. Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:ltä löytyy asiantuntijat monipuolisiin kiinteistöhuollon työtehtäviin. Koko huoltohenkilökunnallamme (tällä hetkellä noin 30 huoltomiestä) on vastaava alan koulutus ja vankka kokemus. Yrityksellämme on käytössä oma, monipuolinen kalusto, jota päivitämme aina tarpeen mukaan. Tänä vuonna kalustokapasiteettimme talomäärään nähden kasvoi ja olemme panostaneet erityisesti talvikauden kalustoomme. Uudet, isommat koneemme Volvo 50L ja Volvo L45F ovat varusteltu hiekoitus- ja lumivarusteilla. Uudet kauhakuormaajamme Kramer 480ja LM Trac 586 ovat varusteltuja lumi-, sora- ja hiekoituskauhoilla ja harjalaitteilla, sekä TOP-lumiauroilla. Tutustu paremminkalustoomme!

Huoltosopimus

Kiinteistöhuoltosopimuksessa määritellään asiakkaan kanssa kaikki suoritettavat toimenpiteet. Huoltosopimus räätälöidään kullekin asiakkaalle sopivaksi, kiinteistön tarpeita vastaaavaksi. Huoltosopimusta voidaan laajentaa tarvittaessa. Kaikki suoritettavat sopimustehtävät kirjataan huoltokirjaan, eivätkä näin esim. harvemmin toistuvat työt pääse unohtumaan. Huoltokirjaan kirjataan paitsi tehtävät työt, myös veden, lämmön ja sähkön kulutusseuranta. Sähköisen huoltokirjan AVUXin avulla on nopea ja helppo seurata kiinteistössä suoritettevia huoltotöitä.

Korttelitalkkari™-palvelu

Suosittelemme kiinteistöhoitoasioissa lämpimästi Korttelitalkkari™-palveluamme. Korttelitalkkari™ on 3–4 kiinteistön yhteinen talonmies, joka neuvoo, opastaa sekä valvoo ja on tavoitettavissa nopeasti silloin, kun tarvitaan. Korttelitalkkari™ tietää mitä tekee: hän on tekniikan alan ammattilainen, jolla on pitkä työkokemus kiinteistöhuollon kiemuroista. Lue lisää Korttelitalkkarin™ palveluista!

Soita, poikkea tai pyydä tarjous sähköisesti!
kiinteistöhuolto

Tekninen kiinteistöhuolto – palvelemme muun muassa näin!

  • Rakennuksen, yleisten tilojen ja asuinhuoneistojen tekninen ylläpito
  • Päivystys
  • Piha-alueiden ja niillä sijaitsevien varusteiden kunnosta ja siisteydestä huolehtiminen
  • Vesikalusteiden, putkistojen ja viemäreiden huollot
  • LVI-asennukset, säätölaitteiden asennus ja korjaus, LVI-kalusteiden tarkastukset
  • IV-laitteiden huollot ja suodattimien vaihdot