Tee sähköinen VIKAILMOITUS

Vihertyöt

Viheralueiden hoito ja kunnossapito

Viherpalveluihimme kuuluu pihojen ylläpito-, saneeraus- ja rakennustyöt sekä sopimus- että tilaustöinä. Ylläpitotehtäviin kuuluvat nurmikoiden leikkaus, istutusalueiden hoito sekä pensaiden ja puiden hoito-, siistimis- ja harvennusleikkaukset. Teemme myös pihapuiden karsintaa sekä puunkaatoja ja tarvittaessa haemme puulle kaatolupaa.

Hoidamme kiinteistöpihojen kasvillisuuden irti rakennuksista ja rakenteista. Mikäli oksien leikkaaminen ei riitä, poistamme liian lähelle rakenteita istutetut kasvit.

Viheralueiden saneeraus ja rakentaminen

Pihan tulee elää käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Mikäli piha ei vastaa tarkoitustaan tai alkaa olla käyttöikänsä päässä, on aika saneerata. Pihan toimintojen muuttaminen ja kalusteiden uudistus, uuden nurmikon perustaminen tai vanhan pensasryhmän alasleikkaus ja hakkeen lisääminen uudistavat pihaa pienellä vaivalla.

Toteutamme myös pihan uudisrakentamisen alusta loppuun. Ammattitaitoiset koneenkuljettajat hoitavat maansiirrot ja massanvaihdot. Rakennamme kiveykset, muurit ja portaat sekä muut pihan rakenteet. Istutamme myös uudet nurmikot ja kasvillisuuden.

Teemme myös pihan sähkötyöt, kuten pihavalaistuksen ja pysäköintialueiden lämmitystolppien asennuksen.

Suunnittelupalvelut

Pihan toimintojen kehittämisessä ja uudisrakentamisessa tarjoamme ammattitaitoista apua pihan suunnitteluun. Mikäli koko pihaa ei ole tarvetta suunnitella, voidaan tehdä pieni osa-aluesuunnitelma esimerkiksi julkisivun tai leikkipaikan osalta.

Pyydä tarjous vihertöistä!