Tee sähköinen VIKAILMOITUS

Harjakonetyöt

Harjaamme puhtaiksi kadut, pihat ja hallit!

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:llä on käytössään laadukas, sekä ulko- että sisäkäyttöön soveltuva lakaisu- ja harjauslaitteisto. Valikoimaamme kuuluvat imulakaisukoneet ja erilaisiin työkoneisiin (esim. pyöräkuormaajiin) lisättävät harjalaitteet. Kalustoomme kuuluu myös monitoimilaitteita, kuten Multicar Tremo. Se on ketterä auraaja, hiekoittaja, painepesukone ja imulakaisukone. Hyvän 2500 kg:n kuormankantokykynsä ansiosta huoltotyöt sujuvat keskimääräistä nopeammin.

Imulakaisulla katupölyt pois

Pöly ja lika on tärkeää pitää kurissa, jotta hengitysilma kaduilla, piha-alueilla ja teollisuushalleissa säilyisi kelvollisena. Imulakaisukoneen harjoissa on vesisuuttimet, jotka sitoo pölyn ja kerää sen imulakaisukoneen säiliöön. Erillisissä harjalaitteissa on myös kastelujärjestelmä. Imulakaisulla saadaan tehtyä pölyn ja roskien poisto (kaduilta esim. tupakantumpit) yhtäaikaa. Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy tarjoama imulakaisu on omiaan ilmanlaadun parantamiseen ja lisäämään yleistä puhtautta ja viihtyvyyttä.

Esimerkkejä harjakonetöistä ovat mm. parkki- ja teollisuushallien harjaukset. Näin voidaan myös tehokkaasti siivota torit, markkinat tai isojenkin tapahtumien kuten festareiden jäljet. Koska Imulakaisukoneissa on mukana painepesuri, voidaan samalla pestä esim. lintujen jätökset tai vaikka portaat.

Pyydä tarjous harjakonetöistämme!
harjakonetyöt

Tiesitkö, että syksyisin imulakaisukoneita käytetään lehtien keräämiseen? Näin säästyy paljon aikaa ja vaivaa.