Tee sähköinen VIKAILMOITUS

Siivouspalvelut yksityisille

Siivouspalvelut joka kotiin

Kotisiivouspalvelumme on nimeltään Kotkan Kotisiivous. Reippaat ja ahkerat työntekijämme taitavat niin kotisiivouksen, mattojen tamppauksen kuin ikkunanpesunkin. Olipa kyse sitten kertaluontoisesta kotisiivouksesta tai sopimuspalveluista, pyrimme aina jättämään käynnillämme taatusti puhdasta jälkeä. Kotisiivous kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Voit laskea hinta-arvion kotisiivouksesta täällä. Kotisiivouslahjakortti on aina mieluisa lahja kenelle tahansa, voit tutustua vaihtoehtoihimme täällä. Siisti koti, parempi mieli.

Arvonlisäverottomat palvelut

Tiesitkö, että kotisiivous voi olla arvonlisäverotonta, jos palvelu myydään sosiaalihuollon tarpeessa olevalle henkilölle sosiaalihuoltopalveluna. Arvolisäverottomat palvelut on tarkoitettu henkilöille, jotka iästään, heikkokuntoisuudestaan tai sairaudestaan johtuen eivät selviydy arkipäiväisistä askareista, esim. vanhukset ja heikkokuntoiset. Lisäksi siihen ovat oikeutetut myös henkilöt, jotka vammasta, vammaisuudesta tai toipiluudestaan johtuen eivät selviydy arkipäivän askareistaan. Lisätietoa ja tietoa siitä, kuka on oikeutettu tähän palveluun, saat oman kuntasi sosiaalihuollon vastuunviranomaiselta. Arvonlisäverottomia palveluita ovat mm.:

  • siivouspalvelut: esim. viikkosiivoukset, suursiivoukset ja erikoispuhdistukset, mm. ikkunanpesut

  • kotityöpalvelut: esim. aterioiden valmistaminen, pyykinpesu ja pyykkihuolto, lumenluonti tai nurmenleikkaus, pensasaidan leikkaus ja lemmikkien ulkoiluttaminen

  • asiointipalvelut: esim. ruoka- ja muiden ostosten tekeminen, asioiden hoitaminen

Arvonlisäverottomia palveluita voit tilata niiltä yrittäjiltä, jotka ovat omien kuntiensa sosiaaliviranomaisten hyväksymiä palveluntuottajia ja toiminta on sosiaaliviranomaisten valvomaa. Huom. Kotkan Kotisiivous ei tällä hetkellä tarjoa hoivapalveluita.

Kotkan Kotisiivouksen kotisivuilta löydät lisätietoja kotisiivouspalveluistamme, lue lisää

Tilaa kotisiivouslahjakortti sukulaiselle tai ystävällesi.

Pyydä tarjous kotisiivouksesta!

Huom! Kotkan Kotisiivouksen sähköpostiosoite on muuttunut, uusi sähköpostiosoite on kotisiivous@kotkankiinteistopalvelu.com.

kotisiivous

Kotkassa suosituimpia palveluitamme ovat olleet:

  • Viikkosiivoukset

  • Ikkunanpesut, saunatilojen puhdistukset

  • Suursiivoukset

  • Huonekalujen, esim. sohvien puhdistukset

Kotkan Kotisiivous palvelee Kotkan, Haminan ja Pyhtään alueella.