Tee sähköinen VIKAILMOITUS

Siivouspalvelut taloyhtiöille

Siisti taloyhtiö – viihtyisä asuinympäristö

Kerrostalojen rappukäytävien siivous, sekä perus- ja ylläpitosiivous ovat yrityksemme peruspalveluja. Nykyaikaiset, hiljaiset laitteet ja ympäristöystävälliset puhdistus- ja suoja-aineet takaavat asukkaiden viihtyvyyden ympäristöä kunnioittaen. Kalustomme avulla ulotumme myös haastaviin kohteisiin, kuten korkealla oleviin ikkunoihin tai huoltoramppeihin.

Siivouksen laatutaso näkyy selkeästi kaikille asuinrakennuksen asukkaille ja kiinteistön käyttäjille. Yhteiset tilat, esim. porraskäytävät, yhteiset saunatilat ja pyykkituvat sekä varastot tulee pitää puhtaina, jotta nämä tilat pysyisivät hyvässä kunnossa ja jottei lika pääsisi kertymään, eikä niistä aiheutuisi kenellekään terveydellisiä haittavaikutuksia. Kiinteistösiivous yhdistettynä kiinteistönhoitoon on taloudellinen, kestävä ja kokonaisvaltaisesti kiinteistön arvoa ylläpitävä ratkaisu. Siivous- ja huoltoryhmän välisessä keskustelussa kiinteistön kuntoa tarkastellaan normaalia syvemmin. Täten havaittuihin muutoksiin pystytään paneutumaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Tiesitkö, että vuokraamme asiakkaillemme tehokkaita siivouskoneita taloyhtiöiden talkoisiin? Vuokraamme esimerkiksi painehuuhtelulaitteen tekstiilien puhdistukseen, otsonaattorin hajunpoistoon tai tehokkaan höyrypesurin taloyhtiön saunatilojen puhdistukseen. Ammattimaisella höyrypuhdistuksella saa syväpuhtaan märkätilan, sillä se irroittaa rasvan, levän ja homeen sekä tuhoaa bakteerit.

Ennen sopimuksen solmimista voimme tarvittaessa tehdä ilmaisen puhtaanapitokartoituksen. Siivoussopimuksessa sovitaan mm. siivouksen toistuvuus, ajankohdat, kohteet sekä tarvittavat lisäpalvelut. Muistathan, että positiivinen palaute hyvintehdystä työstä on työntekijöidemme paras palkinto!

Pyydä tarjous!