Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy

Kiinteistöhuollon ammattilaiset palveluksessanne

Arki on parasta – omassa kodissa. Arki on myös arvokasta sanan jokaisessa merkityksessä, sillä noin 70 % kotitalouksien varallisuudesta on asunnoissa. Suunnitelmallisella kiinteistön ylläpidolla ja korjaustoiminnoilla varmistamme viihtyisän arjen ja sen, että koti säilyttää myös rahallisen arvonsa, ympäristöä unohtamatta.

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy on vuonna 1998 perustettu kotkalainen perheyritys. Tarjoamme teknistä kiinteistöhuoltoa ja ulkoaluehuoltoa, rakennamme ja remontoimme, teemme sähkötöitä ja huolehdimme siivouksesta ja puhtaanapidosta sekä tarjoamme Korttelitalkkari-palvelua. 

Palvelujamme käyttävät taloyhtiöt ja vuokrataloyhtiöt, julkinen sektori, liikekiinteistöjen omistajat, yritykset sekä yksityishenkilöt. Palvelemme pääsääntöisesti Etelä- Kymenlaaksossa, mutta tapauskohtaisesti liikumme myös Pohjois-Kymenlaaksoon ja Itä-Uusimaalle.

Taustalla vahva osaaminen ja välittäminen

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:n kunnossapidon, rakentamisen ja puhtaanapidon ammattilaiset ovat kaikki omien alojensa erikoistuneita vahvoja osaajia. Ohjenuoramme on aito välittäminen kiinteistössä asuvia, asioivia ja toimivia kohtaan. Työntekijöidemme osaamista täydentävät monipuoliset ja erikoiskohteisiinkin ulottuvat ajoneuvot, koneet ja välineet, jotka korjaamomme väki pitää kunnossa omassa huoltohallissamme. Tunnistamme toimenpiteitä vaativat asiat ennakkoon, ylläpidämme ja edistämme asukkaiden hyvinvointia ja viihtyvyyttä sekä seuraamme kohteita ulkopuolisin silmin, huolehtien niistä tarkasti.

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy kuuluu ja on ollut perustamassa valtakunnallista SH-Palveluverkko Oy:tä. SH-Palveluverkko järjestää jäsenilleen koulutusta, tapahtumia ja informoi kiinteistöhuollon ja siivouksen alalla tapahtuvista asioista esim. lakimuutoksista.

Hae meille töihin »        

        

     

Ota yhteyttä meihin!

inspectaLaatua tarkkaillen ja ympäristö huomioonottaen

ISO9001-sertifikaatti ja ympäristöohjelma

Kotkan Kiinteistöpalvelulle on myönnetty 9.5.2015 ISO9001-laatusertifikaatti toiminnastamme asiakkaidemme hyväksi – työskentelemme todistetusti asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti. Lisäksi se on tunnustus, että pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelumme laatua. Laatujärjestelmän rakentaminen on edellyttänyt muun muassa kaikkien toimintaprosessiemme uudelleen tarkastelua sekä niiden yksityiskohtaista kuvaamista ja dokumentointia. Vuosittain tehtävät riippumattoman asiantuntijan auditoinnit tukevat toimintaamme ja pitävät sertifikaatin voimassa jatkossakin. Noudatamme myös ympäristöohjelmaa ja pyrimme tekemään päivittäisessä työssämme luontoa ja energiaa säästäviä valintoja.