Uudistamme siivouspalveluja

Nina Kiili ja Erja Nurmiranta vastaavat siivouksen työnjohdosta 29.9.2022 alkaen. Ninaan voi olla yhteydessä siivoukseen liittyvistä niin pienistä kuin isoistakin asioista sähköpostitse nina.kiili@kotkankiinteistopalvelu.com tai puhelimella 040 960 8968. Lue lisää klikkaamalla otsikkoa. 

Uudistamme siivousosastoamme ja lisäämme siihen resursseja. Ensimmäinen muutos koskee työnjohtoa, ja 29.9.2022 lähtien siivouksen työnjohtoa hoitaa kaksi vastuuhenkilöä entisen yhden vastuuhenkilön sijaan. Toiseksi kiinnitämme huomion siivouksen kausittaisiin töihin. Niihin tullaan tekemään tehdään uudenlaisia järjestelyjä, jotta kaikki työt saadaan tehtyä ajallaan. Kolmantena toimenpiteenä jatkamme sekä laatukierroksia että siivousosaston kehitysprojektia. 

 

ERJA NURMIRANTA JA NINA KIILI JOHTAMAAN SIIVOUSPALVELUJA
Siivouksen työnjohdosta, hallinnollisista asioista, henkilöstöasioista ja isommista tarjouksista vastaa jatkossa useimmille asiakkaillemme tuttu puhtauspalveluesimies Erja Nurmiranta. Päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta ja reklamaatioista vastaa toinen pitkäaikainen työntekijämme Nina Kiili. Ninaan voi olla suoraan yhteydessä siivoukseen liittyvistä niin pienistä kuin isoistakin asioista, esim. jos ilmenee ongelmia tai haluat tilata lisätöitä.

Nina Kiili: nina.kiili@kotkankiinteistopalvelu.com puh. 040 960 8968
Erja Nurmiranta: erja.nurmiranta@kotkankiinteistopalvelu.com puh. 050 407 1064