Kiitämme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja henkilöstöämme vuodesta 2022 ja toivotamme joulumieltä jokaiselle!

Osana PHM Groupia olemme tänä vuonna tehneet joululahjoituksemme Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:lle. Tuemme joululahjoituksella myös John Nurmisen Säätiön toimintaa Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Lue lisää...

Kiitämme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja henkilöstöämme vuodesta 2022 ja toivotamme joulumieltä jokaiselle! Osana PHM Groupia olemme tänä vuonna tehneet joululahjoituksemme Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:lle, eli asioista yhteen tärkeimpään, vähävaraisten perheiden sekä lasten ja nuorten hyväksi. Hope tekee arvokasta työtään 20 paikallistoimijan välityksellä ympäri Suomen. Yhdistys jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä antaa lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

 

Tuemme joululahjoituksella myös John Nurmisen Säätiön toimintaa Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Rehevöityminen on Itämeren suurimpia uhkia. Sen näkyvimpiä merkkejä ovat sinileväkukinnat, veden sameneminen, rantojen limoittuminen sekä pohja-alueiden hapettomuus. Samalla uhkana on, että Itämeren arvokas kulttuuriperintö katoaa. John Nurmisen Säätiö torjuu näitä ongelmia mm. meriympäristöhankkeillaan. Hankkeissa keskitytään konkreettisin toimin vähentämään Itämeren fosforikuormaa. Säätiö myös vaalii, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä.

Rauhaisaa joulunaikaa!