Avoin työpaikka: Työhön osallistuva työnjohtaja viherpalvelutiimiin

Etsimme viheralan moniosaajaa Kotkaan, jolla on puutarhurin/hortonomin/vastaava koulutus ja kokemusta esimiehenä toimimisesta. Avaa tarkempi kuvaus työtehtävistä ja hakuohjeista klikkaamalla (tämän postauksen) otsikkoa. 

Viherpalvelujen työnjohtaja

 

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy on perustettu vuonna 1998. Palveluihimme kuuluu tekninen kiinteistöhuolto, LVI- ja sähkötyöt, remontointi ja rakentaminen, ulkoalueiden hoito sekä siivouspalvelut. Yrityksemme noin 140 ammattilaista hoitavat Kotkan ja Etelä-Kymenlaakson alueella noin 500 kohdetta. Etsimme nyt Kotkaan työhön osallistuvaa työnjohtajaa viherpalvelutiimiin.

 

Olet viheralan moniosaaja, tunnet pihojen ylläpitohoidon niksit ja hallitset viherrakentamisen salat. Osaat hahmottaa asiakkaan tarpeet, ja tehdä niistä toteuttamiskelpoisen suunnitelman tiimisi työn tueksi. Tehtävässä vastaat työvaiheiden suunnittelusta, aikataulutuksesta, työnjohdosta, toteutuksen valvonnasta, työturvallisuudesta ja rakentamisen laadusta. Teet tiivistä yhteistyötä alihankkijoiden kanssa. Talvikaudella työtehtäviisi kuuluu mm. asiakasyhteistyö, hinnantarkistukset ja lumitöiden hallinnolliset työt. 

 

Viherpalvelujen työnjohtajan tehtäviin kuuluu myös tarjouslaskenta, henkilöstöasioiden hoito ja erilaiset hallinnolliset tehtävät työnantajan tarpeista riippuen. Työpisteesi sijaitsee Kotkassa ja työkohteet sijaitsevat Kotkan ja Etelä-Kymenlaakson alueella. Työaika on päivittäin klo 7-14.30.

 

Odotamme sinulta:
- puutarhurin/hortonomin/vastaavaa koulutusta
- kokemusta työnjohtajan tehtävistä
- kokonaisuuksien hallintaa, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta kehittyä alalla
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- hyviä tietoteknisiä taitoja

 

Tarjoamme:
- monipuolisen työnkuvan
- asianmukaisen, nykyaikaisen kaluston
- hyvän työilmapiirin ja reilut kollegat
- TES:n mukaisen palkkauksen


Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemus tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, 17.5.2022 mennessä osoitteeseen mikko.pirinen@kotkankiinteistopalvelu.com. 


Lisätietoja työstä sinulle antaa Mikko Pirinen, tiedustelut puhelimitse klo 7-15.00 puh. 040 911 9858 tai sähköpostilla mikko.pirinen@kotkankiinteistopalvelu.com.