Töihin Kotkan Kiinteistöpalveluun?

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy:n asiakkaina on sekä kiinteistö-, että asunto-osakeyhtiöitä, kauppakeskuksia sekä tuotanto-ja toimitiloja. Huolehdimme asukkaien asuinviihtyvyydestä ja - turvallisuudesta sekä teknisestä toimivuudesta. Suomen sääolosuhteet edellyttävät monipuolista kone- ja laitekantaa ja työntekijöiltämme monipuolisia taitoja. Tehtävät jakautuvat esimies-, työnohjaus- ja operatiivisen toiminnan tehtäviin.

Kehitämme jatkuvasti toimintatapaamme ja työn sisältöä vastaamaan asiakkaittemme muuttuvia tarpeita. Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja kouluttamiseen: järjestämme sekä SH-Palveluverkko Oy:n sisäistä että yrityksen ulkopuolista koulutusta kulloisenkin tarpeen mukaisesti. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja siksi tarjoamme mm. vapaa-ajan liikuntatoimintaa, kuntosalin käyttöoikeuden ja uimahallilippuja.

Etsimme sekä miehiä että naisia, ensimmäiseen työpaikkaan tulevia tai työhistorian omaavia, ammattilaisia. Koulutamme uusia osaajia oppisimuskoulutuksella. Toimimme vuodenajoista johtuen ”sesonkiluonteisella” toimialalla, mikä tarkoittaa, että tarvitsemme ns. keikkatyöntekijöitä ympäri vuoden erilaisiin kunnossapito- ja ylläpitotehtäviin. Työskentelemme ihmisten arkipäivän elämän keskellä, ja siitä johtuen arvostamme yhteistyökykyä, sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin, rehellisyyttä ja reipasta asennetta.

Esittele meille itsesi ja taitosi sekä kerro, mitä odotat meiltä työnantajana.

Voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:si osoitteeseen:

Vaihtoehtoisesti voit täyttää ja lähettää meille allaolevan sähköisen lomakkeen. Antaessaan tällä lomakkeella annetut tiedot huoltoliikkeelle tietojenluovuttaja antaa tietosuoja-asetuksen mukaisen hyväksyntänsä, että mainitut tiedot tallennetaan huoltoliikkeen asiakas- ja asukasrekisteriin ja tietoja käytetään mainittua rekisteriä koskevan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Työnhakulomake